wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Odczynniki chemiczne » Odczynniki farmakopealne » Wodoru Nadtlenek 33% w/v (110 obj.) stabilizowany (USP, BP, Ph. Eur.) czysty, klasa farmaceutyczna [7722-84-1]
We GOT IT!

Najczęściej kupowane

HitAlkohol etylowy, 99,9% bezwodny, skażony
Alkohol etylowy, 99,9% bezwodny, skażony23,37 zł brutto19,00 zł netto
HitAceton czda min. 99,5% [67-64-1]
Aceton czda min. 99,5% [67-64-1]27,68 zł brutto22,50 zł netto
HitDimetylu sulfotlenek CZDA [67-68-5]
Dimetylu sulfotlenek CZDA [67-68-5]190,65 zł brutto155,00 zł netto
1234

Wodoru Nadtlenek 33% w/v (110 obj.) stabilizowany (USP, BP, Ph. Eur.) czysty, klasa farmaceutyczna [7722-84-1]

AppliChem

Dostępność: magazyn zewnętrzny - sprawdź czas wysyłki poniżej

Czas wysyłki: 4-6 tyg.

Numer katalogowy: PA-10-141077

Tłumaczenie [ENG]: Hydrogen Dioxide, Hydroperoxide

Synonimy: Dwutlenek wodoru, wodoronadtlenek

Masa cząsteczkowa: 34.01 g/mol

Wzór sumaryczny: H2O2

Numer CAS: 7722-84-1

Numer WE: 231-765-0

Kod celny: 28470000

Wielkość opak.
1L
5L

Cena brutto: 494,95 zł

Cena netto: 402,40 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Do pobrania (1)
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
Temperatura topnienia: -26°C
Temperatura wrzenia: 107 °C
Gęstość: 1,11 kg/l
Opis fizyczny: płyn

Nazwa produktu: Nadtlenek wodoru 33% w/v (110 obj.) stabilizowany (USP, BP, Ph. Eur.) czysty, klasa farmaceutyczna
Nazwa jakości: czysty, klasa farmaceutyczna

Specyfikacja:
Zawartość (w vol. O2) (Perm.): 110 obj.
Zawartość (Perm.) w/w: 29,0-31,0%
Tożsamość wg Farmakopei:: zdany test

Maksymalny limit zanieczyszczeń
Kwasowość: przechodzi test
Substancje nielotne: 0,05%
Chlorek (Cl): 0,005%
Związki azotu (jako N): 0,005%
Siarczan (SO4): 0,001%
Rozpuszczalniki resztkowe (Ph.Eur/USP): przechodzi test
Stabilizatory organiczne: 0,05%

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2024
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu