Opis fizyczny Liofilizowany proszek o barwie beżowej do jasno brązowej, czerwonawo-brązowej lub ciemnobrązowej
Test ≥ 85 jednostek / mg (podstawa sucha)
Opis fizyczny Proszek o barwie od białej do bladożółtej lub beżowej
Rozpuszczalność (2% w wodzie) Roztwór przejrzysty do lekko mętnego, bezbarwny do bladożółtego
Aktywność enzymatyczna ≥ 10 jednostek / mg
Czystość około 90% (biuret)
Opis fizyczny Proszek w kolorze złamanej bieli, jasnożółty lub beżowym
Rozpuszczalność (1% w wodzie) Roztwór przejrzysty do lekko mętnego
Strata przy suszeniu ≤ 12,0%
Źródło Ananas (Ananas comos)
Opis fizyczny Proszek barwy białej do żółtej
Czynność ≥ 100 U / mg (materiał stały)
Białko około 50%
Definicja jednostki Ilość enzymu powodująca redukcję o jeden mikromol NADP + / min przy pH 8,0, 25 ° C
Opis fizyczny Proszek barwy białej do żółtej
Czynność ≥ 300 j./mg
Definicja jednostki Ilość, która uwalnia 1μM N-Acetyloglukozaminy na min. (37 ° C, pH 4,0)
Źródło Jądra owiec
Opis fizyczny Proszek bladożółty do ciemnożółtego
Czynność ≥ 100 j./mg
Białko ≥ 70%
Definicja jednostki Ilość enzymu powodująca utlenianie 1 μmola glukozy na minutę. w 25 ° C, pH 7,0
Opis fizyczny Biały liofilizowany proszek
Aktywność ≥ 80 U / mg (jednostki Kunitza)
Rozpuszczalność 5 mg / ml w wodzie: klarowny roztwór
Czystość ≥ 95% (chromatograf)
Zanieczyszczenie DNazą Aby przejść test
Źródło trzustki bydła