wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Odczynniki chemiczne » Odczynniki techniczne » Ksylen, *mieszanina izomerów klasa techniczna [1330-20-7]

Najczęściej kupowane

1234

Nowości w sklepie chemicznym on-line

Kwas acetylosalicylowy [50-78-2] CZ
Kwas acetylosalicylowy [50-78-2] CZ19,58 zł brutto15,92 zł netto
Sodu selenin bezwodny [10102-18-8] CZDA
Sodu selenin bezwodny [10102-18-8] CZDA91,38 zł brutto74,29 zł netto
Wykrywacz rurkowy dwutlenku siarki 2-40 mg/m3
Wykrywacz rurkowy dwutlenku siarki 2-40 mg/m3405,41 zł brutto329,60 zł netto
1,3-dioksolan [646-06-0] CZDA
1,3-dioksolan [646-06-0] CZDA42,30 zł brutto34,39 zł netto
Wykrywacz rurkowy amoniaku 3-100 mg/m3
Wykrywacz rurkowy amoniaku 3-100 mg/m3375,89 zł brutto305,60 zł netto
123456
Ksylen, *mieszanina izomerów klasa techniczna [1330-20-7]

Ksylen, *mieszanina izomerów klasa techniczna [1330-20-7]

AppliChem

Dostępność: magazyn zewnętrzny - sprawdź czas wysyłki poniżej

Czas wysyłki: 4-6 tyg.

Numer katalogowy: PA-10-211769

Numer CAS: 1330-20-7

Tłumaczenie [ENG]: Dimethylbenzene, Xilol

Synonimy: Dimetylobenzen, ksylen

Masa cząsteczkowa: 106.17 g/mol

Wzór sumaryczny: C8H10

Numer WE: 215-535-7

Kod celny: 29024400

Wielkość opak.
1L
5L

Cena brutto: 354,24 zł

Cena netto: 288,00 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Do pobrania (1)
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
Temperatura wrzenia: 137 - 144 °C
Gęstość: 0,865 kg/l
Rozpuszczalność: woda 0,2 g/l przy 20 °C
Współczynnik załamania światła: 20/D 1.497
Opis fizyczny: płyn

Nazwa produktu: Ksylen, *mieszanina izomerów klasa techniczna
Nazwa jakości: klasa techniczna

Specyfikacja:
Oznaczenie (GC) (mieszanina izomerów C8H10): 97%
Gęstość 20/4: 0,862-0,870
Kwasowość: 0,003 meq/g
Woda (H2O): 0,1%

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2025
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu