wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Odczynniki chemiczne » Odczynniki chemiczne do analizy » Kwas Siarkowy 62% (d=1,522) do Van Gulika do analizy [7664-93-9]

Najczęściej kupowane

HitSodu chlorek min. 99%, CZDA [7647-14-5]
Sodu chlorek min. 99%, CZDA [7647-14-5]6,54 zł brutto5,32 zł netto
HitAceton czda min. 99,5% [67-64-1]
Aceton czda min. 99,5% [67-64-1]27,68 zł brutto22,50 zł netto
1234

Nowości w sklepie chemicznym on-line

Amonu jodek [12027-06-4] CZ
Amonu jodek [12027-06-4] CZ56,10 zł brutto45,61 zł netto
Kwas wersenowy r-r 0,01mol/l-sól sodowa
Kwas wersenowy r-r 0,01mol/l-sól sodowa58,38 zł brutto47,46 zł netto
Kwas acetylosalicylowy [50-78-2] CZDA
Kwas acetylosalicylowy [50-78-2] CZDA23,15 zł brutto18,82 zł netto
Magnez metal proszek [7439-95-4]
Magnez metal proszek [7439-95-4]21,38 zł brutto17,38 zł netto
Wykrywacz rurkowy alkoholu etylowego 1,9-20 g/m3
Wykrywacz rurkowy alkoholu etylowego 1,9-20 g/m3352,27 zł brutto286,40 zł netto
123456
Kwas Siarkowy 62% (d=1,522) do Van Gulika do analizy [7664-93-9]

Kwas Siarkowy 62% (d=1,522) do Van Gulika do analizy [7664-93-9]

AppliChem

Dostępność: magazyn zewnętrzny - sprawdź czas wysyłki poniżej

Czas wysyłki: 4-6 tyg.

Numer katalogowy: PA-10-173253

Masa cząsteczkowa: 98.08 g/mol

Wzór sumaryczny: H2SO4

Numer CAS: 7664-93-9

Numer WE: 231-639-5

Kod celny: 28070000

Wielkość opak.
1L
25L

Cena brutto: 486,10 zł

Cena netto: 395,20 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
Gęstość: 1,522 kg/l
Rozpuszczalność: Rozpuszczalny w wodzie.
Opis fizyczny: płyn

Nazwa produktu: Kwas siarkowy 62% (d=1522) wg Van Gulika do analizy
Nazwa jakości: Do analizy
Komentarz w nagłówku: do oznaczania tłuszczu w serach

Specyfikacja:
Gęstość 20/4: 1,517-1,527

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2025
ostatnio oglądane produkty
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu