wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Odczynniki chemiczne » Odczynniki chemiczne do analizy » Kwas Siarkowy 62% (d=1,522) do Van Gulika do analizy [7664-93-9]

Najczęściej kupowane

HitAlkohol etylowy, 99,9% bezwodny, skażony
Alkohol etylowy, 99,9% bezwodny, skażony23,37 zł brutto19,00 zł netto
HitMetanol CZDA [67-56-1]
Metanol CZDA [67-56-1]20,30 zł brutto16,50 zł netto
1234

Nowości w sklepie chemicznym on-line

Chromu iii siarczan 18hydrat [15244-38-9] CZ
Chromu iii siarczan 18hydrat [15244-38-9] CZ51,75 zł brutto42,07 zł netto
Wykrywacz rurkowy ditlenku węgla 0,5%
Wykrywacz rurkowy ditlenku węgla 0,5%141,70 zł brutto115,20 zł netto
Potasu fluoroboran  [14075-53-7] CZ
Potasu fluoroboran [14075-53-7] CZ27,06 zł brutto22,00 zł netto
Chloramina T [7080-50-4]
Chloramina T [7080-50-4]138,25 zł brutto112,40 zł netto
Barwnik manavela
Barwnik manavela42,30 zł brutto34,39 zł netto
123456
Kwas Siarkowy 62% (d=1,522) do Van Gulika do analizy [7664-93-9]

Kwas Siarkowy 62% (d=1,522) do Van Gulika do analizy [7664-93-9]

AppliChem

Dostępność: magazyn zewnętrzny - sprawdź czas wysyłki poniżej

Czas wysyłki: 4-6 tyg.

Numer katalogowy: PA-10-173253

Numer CAS: 7664-93-9

Masa cząsteczkowa: 98.08 g/mol

Wzór sumaryczny: H2SO4

Numer WE: 231-639-5

Kod celny: 28070000

Wielkość opak.
1L
25L

Cena brutto: 486,10 zł

Cena netto: 395,20 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
Gęstość: 1,522 kg/l
Rozpuszczalność: Rozpuszczalny w wodzie.
Opis fizyczny: płyn

Nazwa produktu: Kwas siarkowy 62% (d=1522) wg Van Gulika do analizy
Nazwa jakości: Do analizy
Komentarz w nagłówku: do oznaczania tłuszczu w serach

Specyfikacja:
Gęstość 20/4: 1,517-1,527

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2025
ostatnio oglądane produkty
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu