wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Odczynniki chemiczne » Odczynniki do spektroskopii [UV,IR] » n-Heptan do UV, IR, HPLC [142-82-5]
We GOT IT!

Najczęściej kupowane

1234

n-Heptan do UV, IR, HPLC [142-82-5]

AppliChem

Dostępność: magazyn zewnętrzny - sprawdź czas wysyłki poniżej

Czas wysyłki: 4-6 tyg.

Numer katalogowy: PA-10-362062

Masa cząsteczkowa: 100.21 g/mol

Wzór sumaryczny: C7H16

Numer CAS: 142-82-5

Numer WE: 205-563-8

Kod celny: 29011000

Wielkość opak.
2.5L

Cena brutto: 2 017,20 zł

Cena netto: 1 640,00 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Do pobrania (1)
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
Temperatura topnienia: -90,6°C
Temperatura wrzenia: 98,4 °C
Gęstość: 0,684 kg/l
Współczynnik załamania światła: 20/D 1.3878
Opis fizyczny: płyn

Nazwa produktu: n-Heptan do UV, IR, HPLC
Nazwa jakości: dla UV, IR, HPLC

Specyfikacja:
Minimalna zawartość (GC): 99,0%
Gęstość 20/4: 0,683-0,685

Maksymalny limit zanieczyszczeń
kolor APHA: 10
Kwasowość: 0,0002 meq/g
Zasadowość: 0,0002 meq/g
Substancje nielotne: 0,0003 %
Woda (H2O): 0,005%
Przydatność do spektrometrii IR:: przechodzi test
Fluorescencja przy 254 nm (jako chinina): 1 ppb
Fluorescencja przy 365 nm (jako chinina): 1 ppb
Widmo UV (komórka 1 cm; ref.: woda):
Transmitancja przy 200 (odcięcie) nm: ≥20%
Transmisja przy 210 nm: ≥50%
Transmisja przy 220 nm: ≥80%
Transmitancja przy 230 nm: ≥92%
Transmisja przy 245-400 nm: ≥98%
Dane będące przedmiotem zainteresowania w HPLC:
P' + 0,25 E: 0,5
Polaryzacja Rohrschneidera: 0,2
Wartość eluotropowa E° (Al2O3): 0,01
Sol. H2O w rozw. w 20°C: 0,01
W przypadku krytycznych prac oczyszczaj azotem.
Produkt mikrofiltrowany (0,2 μm) i butelkowany w atmosferze azotu.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Pozostałe produkty z kategorii
payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2024
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu