wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Odczynniki chemiczne » Odczynniki [ACS] » Kwas L(+)-Winowy do analizy, ACS [87-69-4]
We GOT IT!

Najczęściej kupowane

HitAlkohol etylowy, 99,9% bezwodny, skażony
Alkohol etylowy, 99,9% bezwodny, skażony23,37 zł brutto19,00 zł netto
HitMetanol CZDA [67-56-1]
Metanol CZDA [67-56-1]20,30 zł brutto16,50 zł netto
HitDimetylu sulfotlenek CZDA [67-68-5]
Dimetylu sulfotlenek CZDA [67-68-5]190,65 zł brutto155,00 zł netto
1234

Kwas L(+)-Winowy do analizy, ACS [87-69-4]

AppliChem

Dostępność: magazyn zewnętrzny - sprawdź czas wysyłki poniżej

Czas wysyłki: 4-6 tyg.

Numer katalogowy: PA-10-131066

Tłumaczenie [ENG]: (2R, 3R)-(+)Tartaric Acid, 2,3-Dihydroxybutanedioic Acid

Synonimy: (2R, 3R)-(+) kwas winowy, kwas 2,3-dihydroksybutanodiowy

Masa cząsteczkowa: 150.09 g/mol

Wzór sumaryczny: (CHOH)2(COOH)2

Numer CAS: 87-69-4

Numer WE: 201-766-0

Kod celny: 29181200

Wielkość opak.
1KG

Cena brutto: 1 085,35 zł

Cena netto: 882,40 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Do pobrania (1)
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
Temperatura topnienia: 170°C
Rozpuszczalność: woda 1,390 g/l przy 20 °C
Opis fizyczny: Ciało stałe

Nazwa produktu: Kwas L(+)-winowy (Reag. USP) do analizy, ACS
Nazwa jakości: do analizy, ACS

Specyfikacja:
Minimalna zawartość (Kwas.): 99,0%
Tożsamość: IR przechodzi test
Skręcalność właściwa α 20/D c=10 (w H2O).: +12,0 - +13,0°

Maksymalny limit zanieczyszczeń
Substancja nierozpuszczalna w H2O: 0,005%
Strata przy suszeniu w 105°C: 0,5%
Pozostałość po prażeniu (jako SO4): 0,01 %
Chlorek (Cl): 0,0005%
Związki siarki (jako SO4): 0,002%
Fosforan (PO4): 0,001%
Szczawiany (C2O4): 0,03%
Metale ciężkie (jako Pb): 0,0005%
As: 0,00002 %
Ca: 0,002%
Cu: 0,0005 %
Fe: 0,0005 %
Mg: 0,002%
Ni: 0,0005 %
Pb: 0,0005 %

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2024
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu