wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Odczynniki chemiczne » Odczynniki farmakopealne » Kwas L(+)-Mlekowy (BP, Ph. Eur.) czysty, klasa farmaceutyczna [79-33-4]
We GOT IT!

Najczęściej kupowane

1234

Kwas L(+)-Mlekowy (BP, Ph. Eur.) czysty, klasa farmaceutyczna [79-33-4]

AppliChem

Dostępność: magazyn zewnętrzny - sprawdź czas wysyłki poniżej

Czas wysyłki: 4-6 tyg.

Numer katalogowy: PA-10-141034

Tłumaczenie [ENG]: (S)-2-Hydroxypropanoic Acid

Synonimy: Kwas (S)-2-hydroksypropanowy

Masa cząsteczkowa: 90.08 g/mol

Wzór sumaryczny: C3H6O3

Numer CAS: 79-33-4

Numer WE: 201-196-2

Kod celny: 29181100

Wielkość opak.
1L
5L

Cena brutto: 787,20 zł

Cena netto: 640,00 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Do pobrania (1)
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
Temperatura topnienia: 18°C
Temperatura wrzenia: 122°C
Gęstość: 1,20 kg/l
Współczynnik załamania światła: 20/D 1.4251
Opis fizyczny: płyn

Nazwa produktu: Kwas L(+)-mlekowy (BP, Ph. Eur.) czysty, klasa farmaceutyczna
Nazwa jakości: czysty, klasa farmaceutyczna

Specyfikacja:
Zawartość (C3H6O3): 88,0-92,0%
Minimalny test (jako enancjomer S): 95,0% del C3H6O3
Tożsamość wg Farmakopei:: zdany test
Gęstość 20/20: 1,20-1,21

Maksymalny limit zanieczyszczeń
Wygląd: przechodzi test
Substancje nierozpuszczalne w substancjach nierozpuszczalnych w eterze: przechodzi test
Substancja nierozpuszczalna w H2O: przechodzi test
Substancje przyciemnione przez H2SO4: przechodzi test
Pozostałość po prażeniu (jako SO4): 0,05%
Chlorek (Cl): 0,002%
Siarczan (SO4): 0,002%
Rozpuszczalniki resztkowe (Ph.Eur.): przechodzi test
Kwasy cytrynowy, szczawiowy i fosforowy: przechodzi test
Lotne kwasy tłuszczowe: przechodzi test
Cukry i inne substancje redukujące: przechodzi test
Ca: 0,02%

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2024
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu