wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Odczynniki chemiczne » Odczynniki farmakopealne » Glicyna (USP, BP, Ph. Eur.) czysta, klasa farmaceutyczna [56-40-6]
We GOT IT!

Najczęściej kupowane

1234

Glicyna (USP, BP, Ph. Eur.) czysta, klasa farmaceutyczna [56-40-6]

AppliChem

Dostępność: magazyn zewnętrzny - sprawdź czas wysyłki poniżej

Czas wysyłki: 4-6 tyg.

Numer katalogowy: PA-10-141340

Tłumaczenie [ENG]: Aminoacetic Acid, Glycocoll

Synonimy: Kwas Aminooctowy, Glikokol

Masa cząsteczkowa: 75.07 g/mol

Wzór sumaryczny: 56-40-6

Numer CAS: H2NCH2COOH

Numer WE: 200-272-2

Kod celny: 29224985

Wielkość opak.
1KG
5KG

Cena brutto: 1 194,58 zł

Cena netto: 971,20 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Do pobrania (1)
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
Temperatura topnienia: 232 °C
Rozpuszczalność: woda 250 g/l przy 20 °C
Opis fizyczny: ciało stałe

Nazwa produktu: Glicyna (USP, BP, Ph. Eur.) czysta, klasa farmaceutyczna
Nazwa jakości: czysty, klasa farmaceutyczna

Specyfikacja:
Oznaczenie (Perchl. Ac.) oblicz. r.d.: 99,0-101,0%
Tożsamość wg Farmakopei:: zdany test
pH 5% roztworu: 5,9-6,4

Maksymalny limit zanieczyszczeń
Wygląd rozwiązania: przechodzi test
Strata przy suszeniu w 105°C: 0,2%
Pozostałość po prażeniu (jako SO4): 0,1%
Chlorek (Cl): 0,007%
Amon (NH4): 0,02%
Siarczan (SO4): 0,0065%
Substancje hydrolizujące: przechodzi test
Rozpuszczalniki resztkowe (Ph.Eur/USP): przechodzi test
Substancje pokrewne (HPLC)
bezwodnik glicyny: 0,10 %
Diglicyna: 0,10%
Trójglicyna: 0,10%
Każde nieokreślone zanieczyszczenie: 0,10 %
Całkowite zanieczyszczenia: 0,2%
Substancje dodatnie w ninhydrynie
Indywidualne: 0,10%
Razem: 1,0 %
Kwas monochlorooctowy: 0,10 %
Kwas iminodioctowy: 0,10 %
Heksametylenotetraamina: 0,10 %

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2024
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu