wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Odczynniki chemiczne » Odczynniki [ACS] » D(+)-Sacharoza do analizy, ACS [57-50-1]
We GOT IT!

Najczęściej kupowane

HitMetanol CZDA [67-56-1]
Metanol CZDA [67-56-1]20,30 zł brutto16,50 zł netto
HitDimetylu sulfotlenek CZDA [67-68-5]
Dimetylu sulfotlenek CZDA [67-68-5]190,65 zł brutto155,00 zł netto
1234

D(+)-Sacharoza do analizy, ACS [57-50-1]

AppliChem

Dostępność: magazyn zewnętrzny - sprawdź czas wysyłki poniżej

Czas wysyłki: 4-6 tyg.

Numer katalogowy: PA-10-131621

Tłumaczenie [ENG]: b-D-Fructofuranosyl-a-D-Glucopyranoside, Sucrose, Sugar

Synonimy: b-D-fruktofuranozylo-a-D-glukopiranozyd, sacharoza, cukier

Masa cząsteczkowa: 342.30 g/mol

Wzór sumaryczny: C12H22O11

Numer CAS: 57-50-1

Numer WE: 200-334-9

Kod celny: 17019990

Wielkość opak.
1KG
25KG
5KG

Cena brutto: 709,46 zł

Cena netto: 576,80 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Do pobrania (1)
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
Temperatura topnienia: 186°C
Rozpuszczalność: woda 1970 g/l przy 15 °C
Opis fizyczny: ciało stałe

Nazwa produktu: D(+)-sacharoza do analizy, ACS
Nazwa jakości: do analizy, ACS

Specyfikacja:
Tożsamość: IR przechodzi test
Skręcalność właściwa α 25/D c=26 (w H2O).: +66,3 - +66,8°

Maksymalny limit zanieczyszczeń
Kwasowość: 0,0008 meq/g
Substancja nierozpuszczalna w H2O: 0,005%
Strata przy suszeniu w 105°C: 0,03%
Pozostałość po prażeniu (jako SO4): 0,01 %
Chlorek (Cl): 0,002%
Związki azotu (jako N): 0,001%
Cukier inwertowany: 0,05%
Siarczan i siarczyn (jako SO4): 0,005%
Metale ciężkie (jako Pb): 0,0005%

Metale według ICP [w mg/kg (ppm)]
Al: 5
As: 0,0001%
Au: 5
B: 5
Ba: 5
Be: 5
Bi: 5
Ca: 10
Cd: 5
Co: 5
Cr: 5
Cu: 5
Fe: 5
Ga: 5
Ge: 5
W: 5
K: 50
Mg: 20
Mn: 5
Mo: 5
Na: 50
Ni: 5
Pb: 0,5
Pt: 5
Sb: 5
Si: 10
Sn: 5
Sr: 5
Ti: 5
Tl: 5
V: 5
Zn: 5
Zr: 5

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2024
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu