wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Odczynniki chemiczne » Odczynniki [GC, HPLC, UHPLC] » Kwas Octowy Lodowaty, do HPLC [64-19-7]
We GOT IT!

Najczęściej kupowane

HitAceton czda min. 99,5% [67-64-1]
Aceton czda min. 99,5% [67-64-1]27,68 zł brutto22,50 zł netto
HitDimetylu sulfotlenek CZDA [67-68-5]
Dimetylu sulfotlenek CZDA [67-68-5]190,65 zł brutto155,00 zł netto
1234

Kwas Octowy Lodowaty, do HPLC [64-19-7]

AppliChem

Dostępność: magazyn zewnętrzny - sprawdź czas wysyłki poniżej

Czas wysyłki: 4-6 tyg.

Numer katalogowy: PA-10-361008

Masa cząsteczkowa: 60.05 g/mol

Wzór sumaryczny: CH3COOH

Numer CAS: 64-19-7

Numer WE: 200-580-7

Kod celny: 29152100

Wielkość opak.
1L
2.5L

Cena brutto: 651,41 zł

Cena netto: 529,60 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Do pobrania (1)
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
Temperatura topnienia: 16,7 ° C
Temperatura wrzenia: 117-119°C
Gęstość: 1,052 kg / l
Współczynnik załamania światła: 20 / D 1,3718

Opis fizyczny: płyn
Kod produktu: 361008
Nazwa produktu: Kwas octowy lodowaty do HPLC
Nazwa jakości: do HPLC

Specyfikacja:
Minimalna zawartość (GC): 99,8%
Tożsamość: IR przechodzi test

Maksymalny limit zanieczyszczeń
Kolor APHA: 10
Substancje nielotne: 0,001%
Woda (H2O): 0,1%
Widmo UV (ogniwo 1cm; ref.: woda):
Transmitancja przy 253 (odcięcie) nm: ≥10%
Transmisja przy 254 nm: ≥ 25%
Transmisja przy 280 nm: ≥95%
Transmisja przy 300-450 nm: ≥98%
Dane będące przedmiotem zainteresowania w HPLC:
Polaryzacja Rohrschneidera: 6,0
Sól. H2O w rozw. w 20 ° C: mieszalny
W przypadku krytycznych prac oczyszczaj azotem.
Produkt mikrofiltrowany (0,2 μm) i butelkowany w atmosferze azotu.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Pozostałe produkty z kategorii

Silan-Sterol-1 dla GC

1 537,01 zł brutto1 249,60 zł netto

2-Propanol do HPLC [67-63-0]

619,92 zł brutto504,00 zł netto
payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2024
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu