wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Odczynniki chemiczne » Odczynniki farmakopealne » D(+)-Sacharoza (USP-NF, BP, Ph. Eur., JP) czysta, klasa farmaceutyczna [57-50-1]
We GOT IT!

Najczęściej kupowane

1234

D(+)-Sacharoza (USP-NF, BP, Ph. Eur., JP) czysta, klasa farmaceutyczna [57-50-1]

AppliChem

Dostępność: magazyn zewnętrzny - sprawdź czas wysyłki poniżej

Czas wysyłki: 4-6 tyg.

Numer katalogowy: PA-10-141621

Synonimy: b-D-fruktofuranozylo-a-D-glukopiranozyd, sacharoza, cukier

Masa cząsteczkowa: 342.30 g/mol

Wzór sumaryczny: C12H22O11

Numer CAS: 57-50-1

Tłumaczenie [ENG]: b-D-Fructofuranosyl-a-D-Glucopyranoside, Sucrose, Sugar

Numer WE: 200-334-9

Kod celny: 17019990

Wielkość opak.
1KG
5KG

Cena brutto: 428,04 zł

Cena netto: 348,00 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Do pobrania (1)
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
Temperatura topnienia: 186°C
Rozpuszczalność: woda 1970 g/l przy 15 °C
Opis fizyczny: ciało stałe

Nazwa produktu: D(+)-sacharoza (USP-NF, BP, Ph. Eur., JP) czysta, klasa farmaceutyczna
Nazwa jakości: czysty, klasa farmaceutyczna

Specyfikacja:
Tożsamość wg Farmakopei:: zdany test
Skręcalność właściwa α 25/D c=26 (w H2O).: > +65,9°
Skręcalność właściwa α 20/D c=26 (w H2O).: +66,3 - + 67,0°

Maksymalny limit zanieczyszczeń
Wygląd rozwiązania: przechodzi test
Kwasowość lub zasadowość: przechodzi test
Strata przy suszeniu w 105°C: 0,1%
Pozostałość po prażeniu (jako SO4): 0,02%
Redukcja cukrów: przechodzi test
Chlorek (Cl): 0,0035%
Siarczan (SO4): 0,006%
Siarczyn (SO2): 0,0010%
Konduktancja właściwa w 20°C: 35x10-6 ohm-1 cm-1
Cukier inwertowany: przechodzi test
Wartość koloru: 45
Rozpuszczalniki resztkowe (Ph.Eur/USP): przechodzi test
Dekstryna: przechodzi test
Metale ciężkie (jako Pb): 0,0005%
Ba: przechodzi test
Ca: przechodzi test
Fe: 0,0005 %

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2024
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu