wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Odczynniki chemiczne » Odczynniki farmakopealne » D(+)-Glukoza bezwodna (USP, BP, Ph. Eur.) czysta, klasa farmaceutyczna [50-99-7]
We GOT IT!

Najczęściej kupowane

1234

D(+)-Glukoza bezwodna (USP, BP, Ph. Eur.) czysta, klasa farmaceutyczna [50-99-7]

AppliChem

Dostępność: magazyn zewnętrzny - sprawdź czas wysyłki poniżej

Czas wysyłki: 4-6 tyg.

Numer katalogowy: PA-10-141341

Tłumaczenie [ENG]: Dextrose, D-Glucopyranose, Grape sugar

Synonimy: Dekstroza, D-glukopiranoza, Cukier winogronowy

Masa cząsteczkowa: 180.16 g/mol

Wzór sumaryczny: C6H12O6

Numer CAS: 50-99-7

Numer WE: 200-075-1

Kod celny: 17023050

Wielkość opak.
1KG
5KG

Cena brutto: 598,27 zł

Cena netto: 486,40 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Do pobrania (1)
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
Temperatura topnienia: 146°C
Rozpuszczalność: woda 900 g/l przy 20 °C
Opis fizyczny: ciało stałe

Nazwa produktu: D(+)-glukoza bezwodna (USP, BP, Ph. Eur.) czysta, klasa farmaceutyczna
Nazwa jakości: czysty, klasa farmaceutyczna

Specyfikacja:
Zawartość (jako C6H12O6): 97,5 - 102,0%
Tożsamość wg Farmakopei:: zdany test
Skręcalność właściwa α 20/D c=10 (w H2O).: +52,6 - +53,2°

Maksymalny limit zanieczyszczeń
Wygląd i kolor roztworu: przechodzi test
Kwasowość lub zasadowość: przechodzi test
Substancja nierozpuszczalna w H2O: 0,01 %
Pozostałość po prażeniu (jako SO4): 0,1%
Rozpuszczalniki resztkowe (Ph.Eur/USP): przechodzi test
Rozpuszczalna skrobia i siarczyny (jako SO2): 0,0015 %
Substancje pokrewne:
Fruktoza: 0,15%
Maltoza + Izomaltoza: 0,4%
Maltotrioza: 0,2%
Nieokreślone zanieczyszczenia: 0,10 %
Całkowite zanieczyszczenia: 0,5%
Przewodność (20 % wodny roztwór 25°C): 20 uS/cm
Dekstryna: przechodzi test
Woda (H2O): 0,5%
Ba: przechodzi test
Ca: 0,02%
Fe: 0,0005 %

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2024
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu