wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Odczynniki chemiczne » Odczynniki farmakopealne » D(+)-Glukoza 1-hydrat (USP, BP, Ph. Eur.) czysta, klasa farmaceutyczna [5996-10-1]
We GOT IT!

Najczęściej kupowane

1234

D(+)-Glukoza 1-hydrat (USP, BP, Ph. Eur.) czysta, klasa farmaceutyczna [5996-10-1]

AppliChem

Dostępność: magazyn zewnętrzny - sprawdź czas wysyłki poniżej

Czas wysyłki: 4-6 tyg.

Numer katalogowy: PA-10-143140

Numer CAS: 77938-63-7

Tłumaczenie [ENG]: Dextrose, D-Glucopyranose, Grape sugar

Synonimy: Dekstroza, D-glukopiranoza, Cukier winogronowy

Masa cząsteczkowa: 198.17 g/mol

Wzór sumaryczny: C6H12O6.H2O

Numer WE: 200-075-1

Kod celny: 17023050

Wielkość opak.
1KG

Cena brutto: 412,30 zł

Cena netto: 335,20 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Do pobrania (1)
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
Temperatura topnienia: 83°C
Rozpuszczalność: woda 820 g/l przy 20 °C
Opis fizyczny: ciało stałe

Nazwa produktu: D(+)-glukoza 1-wodna (USP, BP, Ph. Eur.) czysta, klasa farmaceutyczna
Nazwa jakości: czysty, klasa farmaceutyczna

Specyfikacja:
Zawartość (C6H12O6): 97,5 - 102,0%
Tożsamość wg Farmakopei:: zdany test
Skręcalność właściwa α 20/D c=10 (w H2O).: +52,5 - +53,3°

Maksymalny limit zanieczyszczeń
Wygląd i kolor roztworu: przechodzi test
Substancja nierozpuszczalna w H2O: 0,01 %
Rozpuszczalniki resztkowe (Ph.Eur/USP): przechodzi test
Przewodność (20% aq. Sol. 25°C): 20 us/cm
Substancje pokrewne:
Maltotrioza: 0,2%
Fruktoza: 0,15%
Maltoza + Izomaltoza: 0,4%
Nieokreślone zanieczyszczenia: 0,10 %
Całkowite zanieczyszczenia: 0,5%
Dekstryna: przechodzi test
Rozpuszczalna skrobia i siarczyny (jako SO2): 0,0015%
Woda (H2O): 7,5-9,5%
Metale ciężkie (jako Pb): 0,0005%
Ca: 0,02%
Fe: 0,0005 %

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2024
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu