Nazwa produktu: Chlorowodorek 4-pirydazynoaminy (1:1)Czystość: min. 95%Numer CAS: 1400764-35-3Numer MDL: MFCD22421657Zwroty wskazujące rodzaj zagrożenia: H302-H315-H319-H335Zwroty wskazujące środki ostrożności: P261-P305+P351+P338
Nazwa produktu: 5-pirymidynol, 2,4-diamino-, chlorowodorek (1:2)Czystość: min. 95%Numer CAS: 141124-58-5Numer MDL: MFCD29044857Zwroty wskazujące rodzaj zagrożenia: H302-H315-H319-H335Zwroty wskazujące środki ostrożności: P261-P305+P351+P338
Nazwa produktu: chlorowodorek 5H-pirolo[3,4-b]pirydyny, 3-bromo-6,7-dihydro- (1:1)Czystość: min. 95%Numer CAS: 1394117-24-8Numer MDL: MFCD19688582Zwroty wskazujące rodzaj zagrożenia: H302-H315-H319-H335Zwroty wskazujące środki ostrożności: P261-P305+P351+P338
Nazwa produktu: 6,7-dihydro-, chlorowodorek 5H-pirolo[3,4-b]pirydyny (1:2)Czystość: min. 96%Numer CAS: 147740-02-1Numer MDL: MFCD09607967Zwroty wskazujące rodzaj zagrożenia: H302-H315-H319-H332-H335Zwroty wskazujące środki ostrożności: P261-P280-P305+P351+P338
Nazwa produktu: Chlorowodorek 6-chinolinometanoaminy (1:1)Czystość: min. 95%Numer CAS: 114223-89-1Numer MDL: MFCD12828735Zwroty wskazujące rodzaj zagrożenia: H302-H315-H319-H335Zwroty wskazujące środki ostrożności: P280-P305+P351+P338
Chlorowodorek benoksynatu [5987-82-6] Nr CAS:5987-82-6 / Nr EC: / Masa cząsteczkowa: 344,88 / Wzór sumaryczny :C17H29ClN2O3 / Temperatura przechowywania: +4°C / Czystość substancji: 98.50%
Opis fizyczny Żółty lub pomarańczowy proszekRozpuszczalność (1% w DMSO) Przejrzysty lub lekko mętny, słabo żółty lub pomarańczowy lub brązowy roztwórWoda ≤ 15,0%Zawartość 96,0 - 104,0% (sucha zasada)
Opis fizyczny Białawy do jasnożółtego lub jasnobrązowego proszkuRozpuszczalność (1% w wodzie) Przejrzysty do bardzo słabo mętnego, bezbarwny do jasnożółtego roztworupH (1% w wodzie, 20 ° C) 3,0 - 6,0Lepkość (1% w wodzie, 20 ° C) 10-120 cpsPopiół siarczanowy…
Opis fizyczny Biały krystaliczny proszekRozpuszczalność (5% w wodzie) Przejrzysty, bezbarwny do bardzo bladożółtego roztwórTemperatura topnienia 62,0 - 71,0 ° C (przezroczysty stopiony)Strata przy suszeniu ≤ 3,0%Zawartość (miareczkowanie) ≥ 97,0%