wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Odczynniki aromaty smakowe i zapachowe » aromaty chemiczne - syntetyczne » Aldehyd izowalerianowy [590–86–3]

Najczęściej kupowane

1234

Nowości w sklepie chemicznym on-line

Alizaryna r-r nasycony (0,6%) w 68% etanolu
Alizaryna r-r nasycony (0,6%) w 68% etanolu96,17 zł brutto78,19 zł netto
Wykrywacz rurkowy siarkowodoru 5-30 mg/m3
Wykrywacz rurkowy siarkowodoru 5-30 mg/m3368,02 zł brutto299,20 zł netto
Wykrywacz rurkowy benzenu 10-300 mg/m3
Wykrywacz rurkowy benzenu 10-300 mg/m3397,54 zł brutto323,20 zł netto
Wykrywacz rurkowy tlenu 1-21%
Wykrywacz rurkowy tlenu 1-21%547,10 zł brutto444,80 zł netto
Bromowa woda nasycona
Bromowa woda nasycona52,95 zł brutto43,05 zł netto
Glin metal granulki 1-3mm [7429-90-5]
Glin metal granulki 1-3mm [7429-90-5]30,12 zł brutto24,49 zł netto
123456
Aldehyd izowalerianowy [590–86–3]

Aldehyd izowalerianowy [590–86–3]

Pol-Aura

Numer katalogowy: PA-15-0081

Tłumaczenie [ENG]: Isovaleraldehyde

Synonimy: 3-Methylbutyraldehyde

Wzór sumaryczny: C5H10O

Numer CAS: 590-86-3

Numer FEMA: 2692

Numer WE: 209-691-5


Zapytaj o cenę

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
Aldehyd o wzorze cząsteczkowym C5H10O, aldehyd izowalerianowy ma zapach eteryczny, aldyhydrauliczny, czekoladowy, brzoskwiniowy i tłuszczowy.
 
Czystość: min 98%
Rotacja optyczna nie dotyczy
Współczynnik załamania światła przy 20 ℃ 1,3810 - 1,3950
Ciężar właściwy przy 20 ℃ 0,794 - 0,814
Punkt zapłonu ℃: -1 ℃
Okres przydatności do spożycia (miesiące): 12
Zalecenia dotyczące przechowywania: Zamknięte pojemniki w chłodnym, ciemnym miejscu. Sprawdź jakość przed użyciem.
   
Stan naturalny Syntetyczne
Deskryptory organoleptyczne Tłuszcz, brzoskwinia, czekolada
Typowe aplikacje: jabłko, banan, karmel, czekolada, kawa, chleb, orzech, kurczak, cebula
Wygląd: Ciecz bezbarwna do bladożółtej / zielonej
Koszerne: tak
Halal: tak

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2025
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu