Kategorie
Kontakt
Najczęściej kupowane
Czystość: | min 98% |
Rotacja optyczna | nie dotyczy |
Współczynnik załamania światła przy 20 ℃ | 1,4340 - 1,4420 |
Ciężar właściwy przy 20 ℃ | 0,831 - 0,842 |
Punkt zapłonu ℃: | 68 & deg; C |
Okres przydatności do spożycia (miesiące): | 12 |
Zalecenia dotyczące przechowywania: | Zamknięte pojemniki w chłodnym, ciemnym miejscu. |
Stan naturalny | Syntetyczne |
Organoleptic Descriptors | zielony, tłusty, ziemisty, grzybowy, grzybowy, surowy kurczak |
Typowe aplikacje: | ser, lawenda, ziemniak, cząber, szparagi, marchew, ogórek, pieczarki |
Wygląd: | Bezbarwny do bladożółtego |
Koszerne: | tak |
Halal: | tak |
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.