wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Odczynniki aromaty smakowe i zapachowe » aromaty chemiczne - syntetyczne » 2-Metoksy-3-metylopirazyna [2847-30-5]

Najczęściej kupowane

1234

Nowości w sklepie chemicznym on-line

Wykrywacz rurkowy tlenu 1-21%
Wykrywacz rurkowy tlenu 1-21%547,10 zł brutto444,80 zł netto
Wykrywacz rurkowy siarkowodoru 100-1000 mg/m3
Wykrywacz rurkowy siarkowodoru 100-1000 mg/m3374,51 zł brutto304,48 zł netto
Sodu selenin bezwodny [10102-18-8] CZ
Sodu selenin bezwodny [10102-18-8] CZ78,55 zł brutto63,86 zł netto
Amonu jodek [12027-06-4] CZDA
Amonu jodek [12027-06-4] CZDA64,12 zł brutto52,13 zł netto
Miedzi (I) jodek CZDA [7681-65-4]
Miedzi (I) jodek CZDA [7681-65-4]69,02 zł brutto56,11 zł netto
123456
2-Metoksy-3-metylopirazyna [2847-30-5]

2-Metoksy-3-metylopirazyna [2847-30-5]

Pol-Aura

Numer katalogowy: PA-15-0087

Tłumaczenie [ENG]: 2-Methoxy-3-methylpyrazine

Synonimy: Chocolate pyrazine B

Wzór sumaryczny: C6H8N2O

Numer CAS: 2847-30-5

Numer FEMA: 3183

Numer WE: 220-651-6


Zapytaj o cenę

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
Pirazyna o wzorze cząsteczkowym C6H8N2O, ma zapach prażonych migdałów, orzechów laskowych, orzeszków ziemnych.
 
Czystość: min 99%
Rotacja optyczna nie dotyczy
Współczynnik załamania światła przy 20 ℃ 1 4990 - 1,5090
Ciężar właściwy przy 20 ℃ 1,079 - 1,089
Punkt zapłonu ℃: 56 ° C
Okres przydatności do spożycia (miesiące): 12
Zalecenia dotyczące przechowywania: Zamknięte pojemniki w chłodnym, ciemnym miejscu. Sprawdź jakość przed użyciem.
   
Stan naturalny Syntetyczne
Deskryptory organoleptyczne orzech laskowy, prażony migdał, orzeszki ziemne
Typowe aplikacje: karmel, migdał, czekolada, kawa, orzech
Wygląd: Bezbarwny do bladożółtego
Koszerne: tak
Halal: tak

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2025
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu