wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Odczynniki aromaty smakowe i zapachowe » aromaty chemiczne - syntetyczne » 2-Metylo-dihydrofuran-3 (2H) -on [3188-00-9]

Najczęściej kupowane

1234

Nowości w sklepie chemicznym on-line

Sodu selenin bezwodny [10102-18-8] CZ
Sodu selenin bezwodny [10102-18-8] CZ78,55 zł brutto63,86 zł netto
Chloramina T [7080-50-4]
Chloramina T [7080-50-4]138,25 zł brutto112,40 zł netto
Glin metal granulki 1-3mm [7429-90-5]
Glin metal granulki 1-3mm [7429-90-5]30,12 zł brutto24,49 zł netto
Amonu jodek [12027-06-4] CZDA
Amonu jodek [12027-06-4] CZDA64,12 zł brutto52,13 zł netto
Wykrywacz rurkowy siarkowodoru 0,0007%
Wykrywacz rurkowy siarkowodoru 0,0007%206,64 zł brutto168,00 zł netto
Wykrywacz rurkowy benzenu 10-300 mg/m3
Wykrywacz rurkowy benzenu 10-300 mg/m3397,54 zł brutto323,20 zł netto
123456
2-Metylo-dihydrofuran-3 (2H) -on [3188-00-9]

2-Metylo-dihydrofuran-3 (2H) -on [3188-00-9]

Pol-Aura

Numer katalogowy: PA-15-0097

Tłumaczenie [ENG]: 2-Methyldihydrofuran-3(2H)-one

Synonimy: Coffee furanone

Wzór sumaryczny: C5H8O2

Numer CAS: 3188-00-9

Numer FEMA: 3373

Numer WE: 221-685-4


Zapytaj o cenę

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
Furan o wzorze cząsteczkowym C5H8O2, ma słodki, chlebowy, maślany, orzechowy zapach.
 
Czystość: min. 98%
Rotacja optyczna nie dotyczy
Współczynnik załamania światła przy 20 ℃ 1,4260 - 1,4310
Ciężar właściwy przy 20 ℃ 1,039 - 1,046
Punkt zapłonu ℃: 41 ° C
Okres przydatności do spożycia (miesiące): 12
Zalecenia dotyczące przechowywania: Zamknięte pojemniki w chłodnym, ciemnym miejscu. Sprawdź jakość przed użyciem.
   
Stan naturalny Syntetyczne
Deskryptory organoleptyczne słodki, maślany, solwentowy, orzechowy, chlebowy
Typowe aplikacje: karmel, czekolada, kawa, chleb, orzech, brandy, rum
Wygląd: Ciecz bezbarwna do bladożółtej
Koszerne: tak
Halal: tak

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2025
ostatnio oglądane produkty
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu