wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Odczynniki aromaty smakowe i zapachowe » aromaty chemiczne - syntetyczne » Maślan geranylu [106–29–6]

Najczęściej kupowane

1234

Nowości w sklepie chemicznym on-line

1,3-dioksolan [646-06-0] CZ
1,3-dioksolan [646-06-0] CZ37,23 zł brutto30,27 zł netto
Odczynnik molischa121,11 zł brutto98,46 zł netto
Potasu fluoroboran  [14075-53-7] CZ
Potasu fluoroboran [14075-53-7] CZ27,06 zł brutto22,00 zł netto
Sodu selenin bezwodny [10102-18-8] CZ
Sodu selenin bezwodny [10102-18-8] CZ78,55 zł brutto63,86 zł netto
Kwas siarkowy 98% [7664-93-9] HPLC
Kwas siarkowy 98% [7664-93-9] HPLC341,96 zł brutto278,02 zł netto
Barwnik manavela42,30 zł brutto34,39 zł netto
123456
Maślan geranylu [106–29–6]

Maślan geranylu [106–29–6]

Pol-Aura

Numer katalogowy: PA-15-0073

Tłumaczenie [ENG]: Geranyl butyrate

Synonimy: Butyric acid geranyl ester

Wzór sumaryczny: C14H24O2

Numer CAS: 106-29-6

Numer FEMA: 2512

Numer WE: 203-381-3


Zapytaj o cenę

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
Ester o wzorze cząsteczkowym C14H24O2, występuje w naturze i ma słodki, owocowy, różany, woskowy, malinowy zapach.
 
Czystość: min 92%
Rotacja optyczna nie dotyczy
Współczynnik załamania światła przy 20 ℃ 1,4550 - 1,4620
Ciężar właściwy przy 20 ℃ 0,892 - 0,907
Punkt zapłonu ℃: 93 ° C
Okres przydatności do spożycia (miesiące): 12
Zalecenia dotyczące przechowywania: Zamknięte pojemniki w chłodnym, ciemnym miejscu. Sprawdź jakość przed użyciem.
   
Stan naturalny Syntetyczne
Deskryptory organoleptyczne słodki, owocowy, woskowy, malinowy, różany, tropikalny
Typowe aplikacje: jabłko, jeżyna, malina, marakuja, mango, brzoskwinia, lawenda, morela
Wygląd: Ciecz bezbarwna do bladożółtej
Koszerne: tak
Halal: tak

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2025
ostatnio oglądane produkty
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu