Kategorie
Kontakt
Najczęściej kupowane
Czystość: | min. 96% |
Rotacja optyczna | nie dotyczy |
Współczynnik załamania światła przy 20 ℃ | 1,4170 - 1,4220 |
Ciężar właściwy przy 20 ℃ | 0,990 - 1,030 |
Punkt zapłonu ℃: | 45 ° C |
Okres przydatności do spożycia (miesiące): | 12 |
Zalecenia dotyczące przechowywania: | Krystaliczna acetoina jest dimerem, który przekształca się wzajemnie z ciekłym monomerem. Aby zachować stałą postać, przechowywać w temperaturze poniżej 15 ° C. Jakość należy sprawdzić przed użyciem. |
Stan naturalny | Syntetyczne |
Deskryptory organoleptyczne | słodki, tłusty, maślany, kremowy, nabiałowy, mleczny |
Typowe aplikacje: | jabłko, banan, masło, karmel, ser, kokos, mleko, truskawka |
Wygląd: | Bezbarwne do bladożółtych kryształy i / lub ciecz |
Koszerne: | tak |
Halal: | tak |
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.