Kategorie
Kontakt
Najczęściej kupowane
Czystość: | min. 98% |
Rotacja optyczna | nie dotyczy |
Współczynnik załamania światła przy 20 ℃ | 1,3950 - 1,4010 |
Ciężar właściwy przy 20 ℃ | 0,950 - 0,964 |
Punkt zapłonu ℃: | 72 ° C |
Okres przydatności do spożycia (miesiące): | 12 |
Zalecenia dotyczące przechowywania: | Zamknięte pojemniki w chłodnym, ciemnym miejscu. Sprawdź jakość przed użyciem. |
Stan naturalny | EU Natural |
Deskryptory organoleptyczne | owocowy, nabiałowy, ostry, serowy, kwaśny |
Typowe aplikacje: | masło, karmel, ser, toffi, cukier brązowy |
Wygląd: | Bezbarwny |
Koszerne: | tak |
Halal: | tak |
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.