wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Odczynniki aromaty smakowe i zapachowe » aromaty chemiczne - naturalne » 2,3,5-Trimetylopirazyna [14667-55-1]

Najczęściej kupowane

1234

Nowości w sklepie chemicznym on-line

Sodu selenin bezwodny [10102-18-8] CZ
Sodu selenin bezwodny [10102-18-8] CZ78,55 zł brutto63,86 zł netto
Potasu fluoroboran  [14075-53-7] CZDA
Potasu fluoroboran [14075-53-7] CZDA32,15 zł brutto26,14 zł netto
Chloramina T 3hydrat CZDA [7080-50-4]
Chloramina T 3hydrat CZDA [7080-50-4]148,19 zł brutto120,48 zł netto
Kwas acetylosalicylowy [50-78-2] CZDA
Kwas acetylosalicylowy [50-78-2] CZDA23,15 zł brutto18,82 zł netto
R-r buforowy redox 500mv barwiony
R-r buforowy redox 500mv barwiony64,40 zł brutto52,36 zł netto
123456
2,3,5-Trimetylopirazyna [14667-55-1]

2,3,5-Trimetylopirazyna [14667-55-1]

Pol-Aura

Numer katalogowy: PA-15-0034

Tłumaczenie [ENG]: 2,3,5-Trimethylpyrazine

Synonimy: Pyrazine, 2,3,5− Trimethyl, Potato pyrazine

Wzór sumaryczny: C7H10N2

Numer CAS: 14667-55-1

Numer FEMA: 3244

Numer WE: 238-712-0


Zapytaj o cenę

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
Alkilopirazyna o wzorze cząsteczkowym C7H10N2, występuje w naturze i ma zapach stęchlizny, ziemniaków i orzechów.
 
Czystość: min. 98%
Rotacja optyczna nie dotyczy
Współczynnik załamania światła przy 20 ℃ 1,5030 - 1,5070
Ciężar właściwy przy 20 ℃ 0,974 - 0,988
Punkt zapłonu ℃: 54 ° C
Okres przydatności do spożycia (miesiące): 12
Zalecenia dotyczące przechowywania: Zamknięte pojemniki w chłodnym, ciemnym miejscu. Sprawdź jakość przed użyciem.
   
Stan naturalny EU Natural
Deskryptory organoleptyczne stęchły, orzechowy, kakaowy, ziemniaczany
Typowe aplikacje: karmel, czekolada, kawa, orzech, kukurydza, popcorn, ziemniak
Wygląd: Bezbarwny do bladożółtego
Koszerne: tak
Halal: tak

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2025
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu