Kategorie
Kontakt
Najczęściej kupowane
Czystość: | min 98% |
Rotacja optyczna | nie dotyczy |
Współczynnik załamania światła przy 20 ℃ | 1.4010 - 1.4060 |
Ciężar właściwy przy 20 ℃ | 0,935 - 0,940 |
Punkt zapłonu ℃: | 74 ° C |
Okres przydatności do spożycia (miesiące): | 12 |
Zalecenia dotyczące przechowywania: | Zamknięte pojemniki w chłodnym, ciemnym miejscu. Sprawdź jakość przed użyciem. |
Stan naturalny | Syntetyczne |
Organoleptic Descriptors | serowy, kwaśny, ostry, roquefort |
Typowe aplikacje: | masło, ser, truskawka, malina, czekolada, śmietana, ananas, żurawina |
Wygląd: | Bezbarwny |
Koszerne: | tak |
Halal: | tak |
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.