Kategorie
Kontakt
Najczęściej kupowane
Czystość: | min. 95% |
Rotacja optyczna | nie dotyczy |
Współczynnik załamania światła przy 20 ℃ | 1,5080 - 1,5160 |
Ciężar właściwy przy 20 ℃ | 1,137 - 1,145 |
Punkt zapłonu ℃: | 96 ° C |
Okres przydatności do spożycia (miesiące): | 12 |
Zalecenia dotyczące przechowywania: | Zamknięte pojemniki w chłodnym, ciemnym miejscu. Sprawdź jakość przed użyciem. |
Stan naturalny | Syntetyczne |
Deskryptory organoleptyczne | słodki, karmelowy, chlebowy, brązowy cukier, klon, palony cukier |
Typowe aplikacje: | karmel, toffi, wata cukrowa, toffi, klon |
Wygląd: | Bladożółty do żółtego płyn |
Koszerne: | tak |
Halal: | tak |
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.