wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Biochemikalia [Life Sciences] » biochemikalia » Trypton (hydrolizat kazeiny, trawienie enzymatyczne) [91079-40-2]

Kategorie

Najczęściej kupowane

1234

Nowości w sklepie chemicznym on-line

Chloramina T 3hydrat CZ [7080-50-4]
Chloramina T 3hydrat CZ [7080-50-4]131,88 zł brutto107,22 zł netto
Wykrywacz rurkowy amoniaku 14-750 mg/m3
Wykrywacz rurkowy amoniaku 14-750 mg/m3350,30 zł brutto284,80 zł netto
Wykrywacz rurkowy ditlenku węgla 1%
Wykrywacz rurkowy ditlenku węgla 1%153,50 zł brutto124,80 zł netto
Glin metal granulki 1-3mm [7429-90-5]
Glin metal granulki 1-3mm [7429-90-5]30,12 zł brutto24,49 zł netto
Sodu selenin bezwodny [10102-18-8] CZDA
Sodu selenin bezwodny [10102-18-8] CZDA91,38 zł brutto74,29 zł netto
Wykrywacz wodoru 0,5-3%
Wykrywacz wodoru 0,5-3%1 381,54 zł brutto1 123,20 zł netto
123456

Trypton (hydrolizat kazeiny, trawienie enzymatyczne) [91079-40-2]

Pol-Aura

Dostępność: magazyn zewnętrzny - sprawdź czas wysyłki poniżej

Czas wysyłki: 10-14 dni roboczych

Numer katalogowy: PA-03-6771-E

Tłumaczenie [ENG]: Tryptone (Casein hydrolysate, enzymatic digest)

Numer CAS: 91079-40-2

Synonimy: Trypton; Pepton z kazeiny, Pepton kazeinowy

Wielkość opak.
100 g
100 g
250 g
250 g
500 g
500 g

Cena brutto: 234,68 zł

Cena netto: 190,80 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Do pobrania (2)
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
Trypton; Pepton z kazeiny, Pepton kazeinowy

Opis fizyczny Proszek o barwie białej do białawej lub jasnokremowy
Rozpuszczalność (1% w wodzie) Roztwór przejrzysty do lekko mętnego, bladożółty do żółtego
Strata przy suszeniu 5.0%
Zawartość białka 80.0%

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Klienci zakupili także
Pozostałe produkty z kategorii
payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2025
ostatnio oglądane produkty
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu