wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Biochemikalia [Life Sciences] » biochemikalia » Sacharyna sól sodowa [128-44-9]

Kategorie

We GOT IT!

Najczęściej kupowane

HitSodu chlorek min. 99%, CZDA [7647-14-5]
Sodu chlorek min. 99%, CZDA [7647-14-5]6,54 zł brutto5,32 zł netto
HitMetanol CZDA [67-56-1]
Metanol CZDA [67-56-1]20,30 zł brutto16,50 zł netto
HitDimetylu sulfotlenek CZDA [67-68-5]
Dimetylu sulfotlenek CZDA [67-68-5]190,65 zł brutto155,00 zł netto
1234
Sacharyna sól sodowa [128-44-9]

Sacharyna sól sodowa [128-44-9]

Pol-Aura

Dostępność: magazyn zewnętrzny - sprawdź czas wysyłki poniżej

Czas wysyłki: 10-14 dni roboczych

Numer katalogowy: PA-03-7761-K

Masa cząsteczkowa: 205.17 (anhydrous)

Tłumaczenie [ENG]: Saccharin sodium salt

Wzór sumaryczny: C7H4NNaO3S · xH2O

Numer CAS: 128-44-9

Synonimy: Saccharin sodium salt hydrate; Sodium saccharin; ,3-Dihydro-3-oxobenzisosulfonazole sodium salt

Wielkość opak.
100 g
100 g
250 g
250 g
500 g
500 g
1 kg
1 kg

Cena brutto: 169,25 zł

Cena netto: 137,60 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Do pobrania (2)
  • Recenzje produktu (0)
  • COA

Opis fizyczny Biały krystaliczny proszek lub bezbarwne kryształy
Identyfikacja Do zaliczenia testów EP, USP
Temperatura topnienia 226 - 230 ° C
Rozpuszczalność (10% w wodzie) Przejrzysty, bezbarwny roztwór
Kwasowość lub alkaliczność Do zaliczenia testów EP, USP
Sole amonowe ≤ 25 ppm
Benzoesan i salicylan Aby przejść test USP
Metale ciężkie ≤ 20 ppm
Arsen (As) ≤ 3 ppm
Selen (Se) ≤ 30 ppm
Ołów (Pb) ≤ 1ppm
Substancje łatwo ulegające hydrolizie Aby przejść testy EP, USP
o-Toluenosulfonamid ≤ 10 ppm
p-Toluenosulfonamid ≤ 10 ppm
Woda ≤ 15,0%
Czystość 99,0 - 101,0% (bezwodna baza)
Zgodny z EP, USP

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Pozostałe produkty z kategorii
payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2024
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu