wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Odczynniki biologiczne » Albumina surowicy bydlęcej (BSA), proszek wolny od kwasów tłuszczowych, wytwarzany w procesie szoku cieplnego z dodatkową obróbką [9048-46-8]

Najczęściej kupowane

1234

Nowości w sklepie chemicznym on-line

Wykrywacz rurkowy siarkowodoru 100-1000 mg/m3
Wykrywacz rurkowy siarkowodoru 100-1000 mg/m3374,51 zł brutto304,48 zł netto
Wykrywacz rurkowy ditlenku węgla 1%
Wykrywacz rurkowy ditlenku węgla 1%153,50 zł brutto124,80 zł netto
Odczynnik molischa
Odczynnik molischa121,11 zł brutto98,46 zł netto
Amonu jodek [12027-06-4] CZDA
Amonu jodek [12027-06-4] CZDA64,12 zł brutto52,13 zł netto
Wykrywacz rurkowy amoniaku 5-100 mg/m3
Wykrywacz rurkowy amoniaku 5-100 mg/m3375,89 zł brutto305,60 zł netto
123456
Albumina surowicy bydlęcej (BSA), proszek wolny od kwasów tłuszczowych, wytwarzany w procesie szoku cieplnego z dodatkową obróbką [9048-46-8]

Albumina surowicy bydlęcej (BSA), proszek wolny od kwasów tłuszczowych, wytwarzany w procesie szoku cieplnego z dodatkową obróbką [9048-46-8]

Fisher BioReagents

Dostępność: magazyn zewnętrzny - sprawdź czas wysyłki poniżej

Czas wysyłki: 2-4 dni robocze

Numer katalogowy: PA-13-BP9704

Tłumaczenie [ENG]: Bovine serum albumin (BSA) fatty acid free powder, produced b y a heat shock process with additional treatments

Synonimy: -

Masa cząsteczkowa: -

Wzór sumaryczny: -

Numer CAS: 9048-46-8

Wymiary opak.
100GR

Cena brutto: 3 056,57 zł

Cena netto: 2 485,02 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
Rozpuszczalność w wodzie: Rozpuszczalny
Bydło pochodzenia (bydło)

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Pozostałe produkty z kategorii
XmaJ I, enzym restrykcyjny

XmaJ I, enzym restrykcyjny

3 635,31 zł brutto2 955,54 zł netto
Winian sodu, dihydrat [6106-24-7]

Winian sodu, dihydrat [6106-24-7]

895,54 zł brutto728,08 zł netto
payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2025
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu