wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Odczynniki biologiczne » Albulina z surowicy bydlęcej (BSA), proszek klasy mikrobiologicznej, frakcja Cohna V, prod. przez zastrzeżony mod. Metoda frakcji Cohna [9048-46-8]

Najczęściej kupowane

1234

Nowości w sklepie chemicznym on-line

Acetokarmin r-r 1% WSK96,17 zł brutto78,19 zł netto
Wykrywacz rurkowy amoniaku 3-100 mg/m3
Wykrywacz rurkowy amoniaku 3-100 mg/m3375,89 zł brutto305,60 zł netto
Miedzi (I) jodek CZDA [7681-65-4]
Miedzi (I) jodek CZDA [7681-65-4]69,02 zł brutto56,11 zł netto
Sodu selenin bezwodny [10102-18-8] CZ
Sodu selenin bezwodny [10102-18-8] CZ78,55 zł brutto63,86 zł netto
Wykrywacz rurkowy benzenu 10-300 mg/m3
Wykrywacz rurkowy benzenu 10-300 mg/m3397,54 zł brutto323,20 zł netto
1,3-dioksolan [646-06-0] CZ
1,3-dioksolan [646-06-0] CZ37,23 zł brutto30,27 zł netto
123456
Albulina z surowicy bydlęcej (BSA), proszek klasy mikrobiologicznej, frakcja Cohna V, prod. przez zastrzeżony mod. Metoda frakcji Cohna [9048-46-8]

Albulina z surowicy bydlęcej (BSA), proszek klasy mikrobiologicznej, frakcja Cohna V, prod. przez zastrzeżony mod. Metoda frakcji Cohna [9048-46-8]

Fisher BioReagents

Dostępność: magazyn zewnętrzny - sprawdź czas wysyłki poniżej

Czas wysyłki: 2-4 dni robocze

Numer katalogowy: PA-13-BP9700

Tłumaczenie [ENG]: Bovine serum albulin (BSA), Microbiological grade powder, Cohn Fraction V, prod. by a proprietary mod. Cohn fraction method

Synonimy: -

Masa cząsteczkowa: -

Wzór sumaryczny: -

Numer CAS: 9048-46-8

Wymiary opak.
100GR

Cena brutto: 2 880,19 zł

Cena netto: 2 341,62 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
Rozpuszczalność w wodzie: Rozpuszczalny
Bydło pochodzenia (bydło)

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2025
ostatnio oglądane produkty
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu