wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Odczynniki biologiczne » Albulina z surowicy bydlęcej (BSA), proszek klasy mikrobiologicznej, frakcja Cohna V, prod. przez zastrzeżony mod. Metoda frakcji Cohna [9048-46-8]

Najczęściej kupowane

1234

Nowości w sklepie chemicznym on-line

Chloramina T [7080-50-4]
Chloramina T [7080-50-4]138,25 zł brutto112,40 zł netto
Amonu jodek [12027-06-4] CZ
Amonu jodek [12027-06-4] CZ56,10 zł brutto45,61 zł netto
Wykrywacz rurkowy ditlenku węgla 0,5%
Wykrywacz rurkowy ditlenku węgla 0,5%141,70 zł brutto115,20 zł netto
R-r buforowy redox 500mv barwiony
R-r buforowy redox 500mv barwiony64,40 zł brutto52,36 zł netto
Kwas acetylosalicylowy [50-78-2] CZDA
Kwas acetylosalicylowy [50-78-2] CZDA23,15 zł brutto18,82 zł netto
Wykrywacz rurkowy amoniaku 5-100 mg/m3
Wykrywacz rurkowy amoniaku 5-100 mg/m3375,89 zł brutto305,60 zł netto
123456
Albulina z surowicy bydlęcej (BSA), proszek klasy mikrobiologicznej, frakcja Cohna V, prod. przez zastrzeżony mod. Metoda frakcji Cohna [9048-46-8]

Albulina z surowicy bydlęcej (BSA), proszek klasy mikrobiologicznej, frakcja Cohna V, prod. przez zastrzeżony mod. Metoda frakcji Cohna [9048-46-8]

Fisher BioReagents

Dostępność: magazyn zewnętrzny - sprawdź czas wysyłki poniżej

Czas wysyłki: 2-4 dni robocze

Numer katalogowy: PA-13-BP9700

Tłumaczenie [ENG]: Bovine serum albulin (BSA), Microbiological grade powder, Cohn Fraction V, prod. by a proprietary mod. Cohn fraction method

Synonimy: -

Masa cząsteczkowa: -

Wzór sumaryczny: -

Numer CAS: 9048-46-8

Wymiary opak.
100GR

Cena brutto: 2 880,19 zł

Cena netto: 2 341,62 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
Rozpuszczalność w wodzie: Rozpuszczalny
Bydło pochodzenia (bydło)

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Pozostałe produkty z kategorii
payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2025
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu