wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Odczynniki aromaty smakowe i zapachowe » olejki eteryczne i ekstrakty » Olejek mandarynkowy typ Włochy [84929-38-4]
Olejek mandarynkowy typ Włochy [84929-38-4]

Olejek mandarynkowy typ Włochy [84929-38-4]

Pol-Aura

Numer katalogowy: PA-15-0179

Tłumaczenie [ENG]: Mandarin Oil Italian Type

Synonimy: Citrus reticulata Blanco

Wzór sumaryczny: -

Numer CAS: 84929-38-4

Numer FEMA: 2657

Numer WE: 284-521-0


Zapytaj o cenę

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
W przeciwieństwie do mandarynki, olejek mandarynkowy ma nutę typu aminowego. Chociaż słodki, jego zapach nie jest tak świeży ani orzeźwiający jak innych olejków cytrusowych. Jego zastosowanie w środkach aromatyzujących jest głównie jako modyfikator kompozycji napojów cytrusowych, takich jak pomarańcza i gorzka pomarańcza.
 
Czystość: nie dotyczy
Rotacja optyczna +64,0 do +75,0
Współczynnik załamania światła przy 20 ℃ 1,4730 - 1,4830
Ciężar właściwy przy 20 ℃ 0,843 - 0,855
Punkt zapłonu ℃: 49 ° C
Okres przydatności do spożycia (miesiące): 12
Zalecenia dotyczące przechowywania: Zamknięte pojemniki w chłodnym, ciemnym miejscu. Sprawdź jakość przed użyciem
   
Stan naturalny EU Natural
Deskryptory organoleptyczne cytrusowy, kwiatowy, pomarańczowy, mandarynkowy
Typowe aplikacje: pomarańcza, jagoda, amina, kwiat głogu, kumkwat, marmolada, neroli
Wygląd: Płyn o barwie czerwono-pomarańczowej do krwistopomarańczowej
Koszerne: tak
Halal: tak

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2024
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu