wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Odczynniki aromaty smakowe i zapachowe » aromaty chemiczne - syntetyczne » Octan furanonu [4166-20-5]

Najczęściej kupowane

1234

Nowości w sklepie chemicznym on-line

Amonu jodek [12027-06-4] CZ
Amonu jodek [12027-06-4] CZ56,10 zł brutto45,61 zł netto
Miedzi (I) jodek CZDA [7681-65-4]
Miedzi (I) jodek CZDA [7681-65-4]69,02 zł brutto56,11 zł netto
Kwas acetylosalicylowy [50-78-2] CZDA
Kwas acetylosalicylowy [50-78-2] CZDA23,15 zł brutto18,82 zł netto
Wykrywacz rurkowy benzenu 10-300 mg/m3
Wykrywacz rurkowy benzenu 10-300 mg/m3397,54 zł brutto323,20 zł netto
Glin metal granulki 1-3mm [7429-90-5]
Glin metal granulki 1-3mm [7429-90-5]30,12 zł brutto24,49 zł netto
123456
Octan furanonu [4166-20-5]

Octan furanonu [4166-20-5]

Pol-Aura

Numer katalogowy: PA-15-0071

Synonimy: 2,5-Dimethyl-4-acetoxy-3(2H) furanone, Frasion acetate, Furaneol acetate

Wzór sumaryczny: C10H10O4

Numer CAS: 4166-20-5

Tłumaczenie [ENG]: Furanone acetate

Numer FEMA: 3797

Numer WE: 435-910-0


Zapytaj o cenę

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
Furan o wzorze cząsteczkowym C10H10O4, występuje w naturze i ma słodki, karmelowy, cukrowy, tropikalny, owocowy zapach.
 
Czystość: min. 98%
Rotacja optyczna nie dotyczy
Współczynnik załamania światła przy 20 ℃ 1.4710-1.4810
Ciężar właściwy przy 20 ℃ 1.159 - 1.169
Punkt zapłonu ℃: 99 ° C
Okres przydatności do spożycia (miesiące): 12
Zalecenia dotyczące przechowywania: Zamknięte pojemniki w chłodnym, ciemnym miejscu. Sprawdź jakość przed użyciem.
   
Stan naturalny Syntetyczne
Deskryptory organoleptyczne słodki, owocowy, karmelowy, pieczony chleb, tropikalny, brązowy cukier, toffi, melasa
Typowe aplikacje: karmel, truskawka, kawa, wata cukrowa, ananas, pieczywo, melasa, toffi
Wygląd: Ciecz bezbarwna do bladożółtej
Koszerne: tak
Halal: tak

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2025
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu