wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Biochemikalia [Life Sciences] » aminokwasy » L-Leucyna ester metylowy chlorowodorek [7517-19-3]

Kategorie

Najczęściej kupowane

HitMetanol CZDA [67-56-1]
Metanol CZDA [67-56-1]20,30 zł brutto16,50 zł netto
HitSodu chlorek min. 99%, CZDA [7647-14-5]
Sodu chlorek min. 99%, CZDA [7647-14-5]6,54 zł brutto5,32 zł netto
1234

Nowości w sklepie chemicznym on-line

2-propanol wolny od halogenków [67-63-0] CZDA
2-propanol wolny od halogenków [67-63-0] CZDA92,96 zł brutto75,58 zł netto
Wykrywacz rurkowy chloru 1,5-15 mg/m3
Wykrywacz rurkowy chloru 1,5-15 mg/m3375,89 zł brutto305,60 zł netto
Wykrywacz rurkowy tlenków azotu 5-50 mg/m3
Wykrywacz rurkowy tlenków azotu 5-50 mg/m3399,50 zł brutto324,80 zł netto
Odczynnik molischa121,11 zł brutto98,46 zł netto
Wykrywacz rurkowy alkoholu etylowego 1,9-20 g/m3
Wykrywacz rurkowy alkoholu etylowego 1,9-20 g/m3352,27 zł brutto286,40 zł netto
123456
L-Leucyna ester metylowy chlorowodorek [7517-19-3]

L-Leucyna ester metylowy chlorowodorek [7517-19-3]

Pol-Aura

Dostępność: magazyn zewnętrzny - sprawdź czas wysyłki poniżej

Czas wysyłki: 10-14 dni roboczych

Numer katalogowy: PA-03-6647-M

Masa cząsteczkowa: 181.66

Tłumaczenie [ENG]: L-leucine methyl ester hydrochloride

Wzór sumaryczny: C7H15NO2HCl

Numer CAS: 7517-19-3

Synonimy: H-Leu-OMe.HCl; H-Leu-OMe · HCl

Wielkość opak.
10 g
10 g
25 g
25 g
100 g
100 g

Cena brutto: 234,68 zł

Cena netto: 190,80 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Do pobrania (2)
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
Opis fizyczny Biały lub prawie biały proszek lub kryształy
Rozpuszczalność (5% w wodzie) Przejrzysty lub bardzo słabo mętny, bezbarwny roztwór
Temperatura topnienia 145-155 ° C
Czystość 97,5 - 102,5%

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Pozostałe produkty z kategorii
payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2025
ostatnio oglądane produkty
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu