wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Biochemikalia [Life Sciences] » pochodne aminokwasów » Kwas N-acetylo-L-asparaginowy [997-55-7]

Kategorie

Najczęściej kupowane

HitSodu chlorek min. 99%, CZDA [7647-14-5]
Sodu chlorek min. 99%, CZDA [7647-14-5]6,54 zł brutto5,32 zł netto
HitAceton czda min. 99,5% [67-64-1]
Aceton czda min. 99,5% [67-64-1]27,68 zł brutto22,50 zł netto
1234

Nowości w sklepie chemicznym on-line

Wykrywacz rurkowy dwutlenku siarki 2-40 mg/m3
Wykrywacz rurkowy dwutlenku siarki 2-40 mg/m3405,41 zł brutto329,60 zł netto
Kwas acetylosalicylowy [50-78-2] CZDA
Kwas acetylosalicylowy [50-78-2] CZDA23,15 zł brutto18,82 zł netto
1,3-dioksolan [646-06-0] CZDA
1,3-dioksolan [646-06-0] CZDA42,30 zł brutto34,39 zł netto
Kwas nadchlorowy r-r 0,2% w etanolu 0 CZDA199,48 zł brutto162,18 zł netto
Wykrywacz rurkowy amoniaku 3-100 mg/m3
Wykrywacz rurkowy amoniaku 3-100 mg/m3375,89 zł brutto305,60 zł netto
Wykrywacz rurkowy dwutlenku siarki 20-300 mg/m3
Wykrywacz rurkowy dwutlenku siarki 20-300 mg/m3383,76 zł brutto312,00 zł netto
123456
Kwas N-acetylo-L-asparaginowy [997-55-7]

Kwas N-acetylo-L-asparaginowy [997-55-7]

Pol-Aura

Dostępność: magazyn zewnętrzny - sprawdź czas wysyłki poniżej

Czas wysyłki: 10-14 dni roboczych

Numer katalogowy: PA-03-8485-M

Masa cząsteczkowa: 175.14

Tłumaczenie [ENG]: N-Acetyl-L-aspartic acid

Wzór sumaryczny: C6H9NO5

Numer CAS: 997-55-7

Wielkość opak.
1 g
1 g

Cena brutto: 234,68 zł

Cena netto: 190,80 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Do pobrania (2)
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
Opis fizyczny Krystaliczny proszek o barwie białej lub prawie białej
Temperatura topnienia 137,0 - 144,0 ° C
Zawartość 98,5 - 101,5%

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Pozostałe produkty z kategorii
payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2025
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu