wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Biochemikalia [Life Sciences] » Formal glicerolu, 99%, stabilizowany [99569-11-6]

Kategorie

Najczęściej kupowane

1234

Nowości w sklepie chemicznym on-line

R-r buforowy redox 500mv barwiony
R-r buforowy redox 500mv barwiony64,40 zł brutto52,36 zł netto
Kwas siarkowy 98% [7664-93-9] HPLC
Kwas siarkowy 98% [7664-93-9] HPLC341,96 zł brutto278,02 zł netto
Wykrywacz wodoru 0,5-3%
Wykrywacz wodoru 0,5-3%1 381,54 zł brutto1 123,20 zł netto
Wykrywacz rurkowy amoniaku 14-750 mg/m3
Wykrywacz rurkowy amoniaku 14-750 mg/m3350,30 zł brutto284,80 zł netto
Żelaza III octan bezw. CZ [3094-87-9]
Żelaza III octan bezw. CZ [3094-87-9]105,78 zł brutto86,00 zł netto
2-propanol wolny od halogenków [67-63-0] CZDA
2-propanol wolny od halogenków [67-63-0] CZDA92,96 zł brutto75,58 zł netto
123456
Formal glicerolu, 99%, stabilizowany [99569-11-6]

Formal glicerolu, 99%, stabilizowany [99569-11-6]

Pol-Aura

Dostępność: magazyn zewnętrzny - sprawdź czas wysyłki poniżej

Czas wysyłki: 10-14 dni roboczych

Numer katalogowy: PA-03-3178-C

Masa cząsteczkowa: 104.10

Tłumaczenie [ENG]: Glycerol formal, 99%, stabilised

Wzór sumaryczny: C4H8O3

Numer CAS: 99569-11-6

Synonimy: Glycerolformal

Wielkość opak.
100 mililitrów
100 mililitrów
250 ml
250 ml
500 ml
500 ml
1 l
1 l

Cena brutto: 297,56 zł

Cena netto: 241,92 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Do pobrania (2)
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
Opis fizyczny Przejrzysta, bezbarwna ciecz
Rozpuszczalność Mieszalny z wodą i etanolem
Identyfikacja (IR) Dostosowane do normy
pH (10% w wodzie) 4,0 - 6,5
Woda (KF) ≤ 1,0%
Glicerol ≤ 1,0%
Formaldehyd ≤ 0,5%
Współczynnik załamania światła 1,445 - 1,455
Zawartość (GC) ≥ 98,5%
Stabilizator Zawiera stabilizatory - ok. 0,05% masowego

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2025
ostatnio oglądane produkty
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu