Kategorie
Kontakt
Najczęściej kupowane

![Kwas cytrynowy 1 hydrat min. 99,5%, CZDA [5949-29-1] Kwas cytrynowy 1 hydrat min. 99,5%, CZDA [5949-29-1]](images/loader.gif)
![Dimetylu sulfotlenek CZDA [67-68-5] Dimetylu sulfotlenek CZDA [67-68-5]](images/loader.gif)
![Aceton czda min. 99,5% [67-64-1] Aceton czda min. 99,5% [67-64-1]](images/loader.gif)
Nowości w sklepie chemicznym on-line
![Chromu iii siarczan 18hydrat [15244-38-9] CZ Chromu iii siarczan 18hydrat [15244-38-9] CZ](images/loader.gif)
![Kwas siarkowy 98% [7664-93-9] HPLC Kwas siarkowy 98% [7664-93-9] HPLC](images/loader.gif)
![Kwas siarkowy 69% do oznaczania tłuszczów [7664-93-9] CZDA Kwas siarkowy 69% do oznaczania tłuszczów [7664-93-9] CZDA](images/loader.gif)
![Kwas acetylosalicylowy [50-78-2] CZ Kwas acetylosalicylowy [50-78-2] CZ](images/loader.gif)
![Sodu selenin bezwodny [10102-18-8] CZDA Sodu selenin bezwodny [10102-18-8] CZDA](images/loader.gif)
![Kwas acetylosalicylowy [50-78-2] CZDA Kwas acetylosalicylowy [50-78-2] CZDA](images/loader.gif)
Dostępność: magazyn zewnętrzny - sprawdź czas wysyłki poniżej
Czas wysyłki: 10-14 dni roboczych
Numer katalogowy: PA-03-8523-P
Synonimy: deacetylated chitin; poly(D-glucosamine)
Masa cząsteczkowa: 250,000 (avg.)
Tłumaczenie [ENG]: chitosan (30 - 100 cps), low molecular weight
Wzór sumaryczny: [C6H11NO4]n
Numer CAS: 9012-76-4
Opis fizyczny Białe do jasno brązowego proszku
Stopień deacetylacji ≥ 90,0%
Popiół ≤ 1,0%
Lepkość 30 - 100 cps
Woda ≤ 8,0%
Rozpuszczalność (w kwasie octowym) ≥ 99%
6,0 - 8,0 (1% w 1% kwasie octowym, 20 ° C)
Arsen (As) ≤ 1,0 mg / kg
Ołów (Pb) ≤ 0,5 mg / kg
Rtęć (Hg) ≤ 0,1 mg / kg
Rozmiar cząstki ≤ 100 mesh
Liczy mikrobiologiczne E. coli: nieobecne
Salmonella spp .: Nieobecny
Drożdże i Pleśnie: ≤ 100 CFU / g
Całkowita liczba półek: ≤ 1000 CFU / g
| Piktogramy | nie dotyczy |
| Hasło | nie dotyczy |
| Zwroty H | nie dotyczy; |
| Zwroty P | nie dotyczy |
| Zwroty EUH | nie dotyczy |
| Numer UN | nie dotyczy; |
| RID/ADR | nie dotyczy |
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
