wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Biochemikalia [Life Sciences] » antybiotyki » Ampicyliny 3 hydrat [7177-48-2]

Kategorie

Najczęściej kupowane

HitDimetylu sulfotlenek CZDA [67-68-5]
Dimetylu sulfotlenek CZDA [67-68-5]190,65 zł brutto155,00 zł netto
HitAceton czda min. 99,5% [67-64-1]
Aceton czda min. 99,5% [67-64-1]27,68 zł brutto22,50 zł netto
1234

Nowości w sklepie chemicznym on-line

Alizaryna r-r nasycony (0,6%) w 68% etanolu
Alizaryna r-r nasycony (0,6%) w 68% etanolu96,17 zł brutto78,19 zł netto
Amonu jodek [12027-06-4] CZ
Amonu jodek [12027-06-4] CZ56,10 zł brutto45,61 zł netto
Kwas solny 4mol/l w 1,4 dioksanie
Kwas solny 4mol/l w 1,4 dioksanie148,36 zł brutto120,62 zł netto
Wykrywacz rurkowy chloru 1,5-15 mg/m3
Wykrywacz rurkowy chloru 1,5-15 mg/m3375,89 zł brutto305,60 zł netto
Żelaza III octan bezw. CZDA [3094-87-9]
Żelaza III octan bezw. CZDA [3094-87-9]124,89 zł brutto101,54 zł netto
123456
Ampicyliny 3 hydrat [7177-48-2]

Ampicyliny 3 hydrat [7177-48-2]

Pol-Aura

Dostępność: magazyn zewnętrzny - sprawdź czas wysyłki poniżej

Czas wysyłki: 10-14 dni roboczych

Numer katalogowy: PA-03-2117-A

Masa cząsteczkowa: 403.45

Tłumaczenie [ENG]: ampicyliny trihydrat

Wzór sumaryczny: C16H19N3O4S · 3H2O

Numer CAS: 7177-48-2

Synonimy: D-(−)-α-aminobenzylpenicillin

Wielkość opak.
5 g
5 g
25 g
25 g
100 g
100 g

Cena brutto: 210,77 zł

Cena netto: 171,36 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Do pobrania (2)
  • Recenzje produktu (0)
  • COA

Opis fizyczny Biały lub prawie biały proszek
Rozpuszczalność (5% w 1M HCl) Przejrzysty, bezbarwny lub słabo żółty roztwór
Woda ≤ 15,0%
Czystość 96,0 - 100,5% (w przeliczeniu na suchą masę)

Test 96,0 - 100,5% (w przeliczeniu na suchą masę)

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2025
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu