wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Biochemikalia [Life Sciences] » hodowla komórkowa » Ampicylina sól sodowa, do hodowli komórkowej [69-52-3]

Kategorie

We GOT IT!

Najczęściej kupowane

HitSodu chlorek min. 99%, CZDA [7647-14-5]
Sodu chlorek min. 99%, CZDA [7647-14-5]6,54 zł brutto5,32 zł netto
HitMetanol CZDA [67-56-1]
Metanol CZDA [67-56-1]20,30 zł brutto16,50 zł netto
1234
Ampicylina sól sodowa, do hodowli komórkowej [69-52-3]

Ampicylina sól sodowa, do hodowli komórkowej [69-52-3]

Pol-Aura

Dostępność: magazyn zewnętrzny - sprawdź czas wysyłki poniżej

Czas wysyłki: 10-14 dni roboczych

Numer katalogowy: PA-03-0283-A

Masa cząsteczkowa: 371.39

Tłumaczenie [ENG]: ampicillin sodium salt, cell culture grade

Wzór sumaryczny: C16H18N3NaO4S

Numer CAS: 69-52-3

Synonimy: D-(−)-α-aminobenzylpenicillin sodium salt, cell culture grade

Wielkość opak.
5 g
5 g
25 g
25 g
100 g
100 g

Cena brutto: 246,00 zł

Cena netto: 200,00 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Do pobrania (2)
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
Opis fizyczny Proszek o barwie białej do jasnożółtej
Rozpuszczalność Rozpuszczalny w wodzie (50 mg / ml)
Identyfikacja IR
Woda (KF) ≤ 2,0%
pH 8,0 - 10,0 (2 g / 20 ml w wodzie)
Zanieczyszczenia N, N-dimetyloanilina: ≤ 20 ppm
Chlorek metylenu: ≤ 0,2%
Oznaczenie ≥ 91,0% (bezwodna baza)
Siła działania> 845 μg / mg (bezwodna baza)
Endotoksyny bakteryjne ≤ 0,15EU / mg
Klasa Odpowiednia dla kultury komórkowej

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Pozostałe produkty z kategorii
Higromycyna B [31282-04-9]

Higromycyna B [31282-04-9]

327,67 zł brutto266,40 zł netto
Kwas L-glutaminowy [56-86-0]

Kwas L-glutaminowy [56-86-0]

163,34 zł brutto132,80 zł netto
L-Leucyna [61-90-5]

L-Leucyna [61-90-5]

162,36 zł brutto132,00 zł netto
Cykloheksymid [66-81-9]

Cykloheksymid [66-81-9]

407,38 zł brutto331,20 zł netto
payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2024
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu