wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Biochemikalia [Life Sciences] » hodowla komórkowa » Agar, mała wytrzymałość żelu [9002-18-0]

Kategorie

We GOT IT!

Najczęściej kupowane

HitSodu chlorek min. 99%, CZDA [7647-14-5]
Sodu chlorek min. 99%, CZDA [7647-14-5]6,54 zł brutto5,32 zł netto
HitAceton czda min. 99,5% [67-64-1]
Aceton czda min. 99,5% [67-64-1]27,68 zł brutto22,50 zł netto
1234
Agar, mała wytrzymałość żelu [9002-18-0]

Agar, mała wytrzymałość żelu [9002-18-0]

Pol-Aura

Dostępność: magazyn zewnętrzny - sprawdź czas wysyłki poniżej

Czas wysyłki: 10-14 dni roboczych

Numer katalogowy: PA-03-2227-K

Tłumaczenie [ENG]: Agar, low gel strength

Wzór sumaryczny: (C12H18O9)n

Numer CAS: 9002-18-0

Synonimy: Agar-agar; Gum agar

Wielkość opak.
100 g
100 g
250 g
250 g
500 g
500 g
1 kg
1 kg

Cena brutto: 204,67 zł

Cena netto: 166,40 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Do pobrania (2)
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
Opis fizyczny Białawy do kremowego lub jasnobrązowego proszku
pH (10% w wodzie) 6,0 - 7,5
Popiół ≤ 5,0%
Substancja nierozpuszczalna w wodzie ≤ 0,5%
Woda ≤ 12,0%
Metale ciężkie ≤ 20 ppm
Kadm (Cd) ≤ 1ppm
Ołów (Pb) ≤ 5 ppm
Rtęć (Hg) ≤ 1ppm
Arsen (As) ≤ 3 ppm
Całkowita liczba płytek ≤ 5000CFU / g
Salmonella nieobecna
E. Coli nieobecny
Lepkość 10 - 25 cps
Temperatura żelowania 37 - 40 ° C
Siła żelu ≥ 600 g / cm² (1,5% żelu, test Nikana)

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Pozostałe produkty z kategorii
G418 sól disiarczanu [108321-42-2]

G418 sól disiarczanu [108321-42-2]

246,00 zł brutto200,00 zł netto
D-(+)-Biotyna [58-85-5]

D-(+)-Biotyna [58-85-5]

327,67 zł brutto266,40 zł netto
L-Histydyna, 99% [71-00-1]

L-Histydyna, 99% [71-00-1]

204,67 zł brutto166,40 zł netto
Kanamycyny monosiarczan [25389-94-0]

Kanamycyny monosiarczan [25389-94-0]

204,67 zł brutto166,40 zł netto
payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2024
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu