wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Biochemikalia [Life Sciences] » węglowodany » D-Mannitol, zgodny z EP, USP [69-65-8]

Kategorie

We GOT IT!

Najczęściej kupowane

1234
D-Mannitol, zgodny z EP, USP [69-65-8]

D-Mannitol, zgodny z EP, USP [69-65-8]

Pol-Aura

Dostępność: magazyn zewnętrzny - sprawdź czas wysyłki poniżej

Czas wysyłki: 10-14 dni roboczych

Numer katalogowy: PA-03-1282-C

Masa cząsteczkowa: 182.17

Tłumaczenie [ENG]: D-mannitol, EP, USP grade

Wzór sumaryczny: C6H14O6

Numer CAS: 69-65-8

Synonimy: mannite; (2R,3R,4R,5R)-hexane-1,2,3,4,5,6-hexaol

Wielkość opak.
250 g
250 g
1 kg
1 kg

Cena brutto: 246,00 zł

Cena netto: 200,00 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Do pobrania (2)
  • Recenzje produktu (0)
  • COA

Opis fizyczny Biały krystaliczny proszek
Identyfikacja Do zaliczenia testów EP, USP
Temperatura topnienia 165 - 170 ° C
Chlor ≤ 70 ppm
Siarczan ≤ 100 ppm
Skręcalność właściwa 137.0 - 145,0 °
Kwasowość ≤ 0,30 ml
Strata podczas suszenia ≤ 0,3%
Redukcja cukrów Aby przejść testy EP, USP
Powiązane substancje Zanieczyszczenie A, B, C: ≤ 2,0% (każdy)
Wszelkie nieokreślone nieczystości: ≤ 1,0%
Całkowite zanieczyszczenia: ≤ 2,0%
Sorbitol ≤ 1,5%
Nikiel (Ni) ≤ 1ppm
Arsen (As) ≤ 1ppm
Ołów (Pb) ≤ 0,5 ppm
Czystość 98,0 - 102,0% (bezwodna baza)
Zgodny z EP, USP

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Klienci zakupili także
Pozostałe produkty z kategorii
D-(+)-Ksyloza [58-86-6]

D-(+)-Ksyloza [58-86-6]

142,68 zł brutto116,00 zł netto
Akarboza [56180-94-0]

Akarboza [56180-94-0]

327,67 zł brutto266,40 zł netto
Kwas mlekowy 40% roztwór [50-21-5]

Kwas mlekowy 40% roztwór [50-21-5]

389,66 zł brutto316,80 zł netto
D-(+)-Trehaloza, bezwodna [99-20-7]

D-(+)-Trehaloza, bezwodna [99-20-7]

162,36 zł brutto132,00 zł netto
payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2024
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu