wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Biochemikalia [Life Sciences] » surowce (IVD) » Krezol czerwony [1733-12-6]

Kategorie

We GOT IT!

Najczęściej kupowane

HitAceton czda min. 99,5% [67-64-1]
Aceton czda min. 99,5% [67-64-1]27,68 zł brutto22,50 zł netto
HitDimetylu sulfotlenek CZDA [67-68-5]
Dimetylu sulfotlenek CZDA [67-68-5]190,65 zł brutto155,00 zł netto
1234
Krezol czerwony [1733-12-6]

Krezol czerwony [1733-12-6]

Pol-Aura

Dostępność: magazyn zewnętrzny - sprawdź czas wysyłki poniżej

Czas wysyłki: 10-14 dni roboczych

Numer katalogowy: PA-03-0793-T

Masa cząsteczkowa: 382.44

Tłumaczenie [ENG]: cresol red

Wzór sumaryczny: C21H18O5S

Numer CAS: 1733-12-6

Synonimy: o-cresolsulfonphthalein

Wielkość opak.
25 g
25 g
100 g
100 g

Cena brutto: 142,68 zł

Cena netto: 116,00 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Do pobrania (2)
  • Recenzje produktu (0)
  • COA

Opis fizyczny Zielony do ciemnoczerwonego, bordowego lub brązowego proszku
Rozpuszczalność 0,1% w 95% EtOH: klarowny, żółty roztwór
Zakres pH przejścia 0,5 - 2,5 (od różowego do żółtego)
                                      6,5 - 8,8 (od żółtego do fioletowego)
Chłonność (1% / 1 cm) 1000 - 1100 (pH 8,8, w λmax1)
                                          490 - 540 (pH 6,5, λmax2)
Strata podczas suszenia ≤ 3,0% (110 ° C, 1h)

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Pozostałe produkty z kategorii
PIPES sól dipotasowa [108321-27-3]

PIPES sól dipotasowa [108321-27-3]

407,38 zł brutto331,20 zł netto
Kamostat mesylanu [59721-29-8]

Kamostat mesylanu [59721-29-8]

735,05 zł brutto597,60 zł netto
Rybawiryna [36791-04-5]

Rybawiryna [36791-04-5]

327,67 zł brutto266,40 zł netto
L-Asparagina monohydrat [5794-13-8]

L-Asparagina monohydrat [5794-13-8]

162,36 zł brutto132,00 zł netto
payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2024
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu