wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Biochemikalia [Life Sciences] » hodowla komórkowa » L-Walina [72-18-4]

Kategorie

We GOT IT!

Najczęściej kupowane

HitAceton czda min. 99,5% [67-64-1]
Aceton czda min. 99,5% [67-64-1]27,68 zł brutto22,50 zł netto
HitDimetylu sulfotlenek CZDA [67-68-5]
Dimetylu sulfotlenek CZDA [67-68-5]190,65 zł brutto155,00 zł netto
1234
L-Walina [72-18-4]

L-Walina [72-18-4]

Pol-Aura

Dostępność: magazyn zewnętrzny - sprawdź czas wysyłki poniżej

Czas wysyłki: 10-14 dni roboczych

Numer katalogowy: PA-03-6473-M

Masa cząsteczkowa: 117.15

Tłumaczenie [ENG]: L-valine; L-2-Amino-3-methylbutanoic acid

Wzór sumaryczny: C5H11NO2

Numer CAS: 72-18-4

Synonimy: kwas (S)-2-amino-3-metylobutanowy

Wielkość opak.
25 g
25 g
100 g
100 g
250 g
250 g
500 g
500 g
1 kg
1 kg

Cena brutto: 163,34 zł

Cena netto: 132,80 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Do pobrania (2)
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
Opis fizyczny Białe kryształy lub krystaliczny proszek
Czystość 98,5 - 101,0%
Identyfikacja IR
pH 5,5 - 7,0
Skręcalność właściwa + 26,6 - + 28,8 °
Pozostałość przy zapłonie ≤ 0,1%
Strata podczas suszenia ≤ 0,5%
Chlor (Cl) ≤ 500 ppm
Żelazo (Fe) ≤ 30 ppm
Siarczan (SO4) ≤ 300 ppm
Amon ≤ 200 ppm
Metale ciężkie ≤ 15 ppm
Ołów (Pb) ≤ 3 ppm
Arsen (As) ≤ 1ppm
Kadm (Cd) ≤ 1ppm
Rtęć (Hg) ≤ 0,1 ppm
Zgodny z USP

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Klienci zakupili także
L-cysteina [52-90-4]

L-cysteina [52-90-4]

30,27 zł brutto24,61 zł netto
L-Tryptofan [73-22-3]

L-Tryptofan [73-22-3]

246,00 zł brutto200,00 zł netto
L-Izoleucyna [73-32-5]

L-Izoleucyna [73-32-5]

162,36 zł brutto132,00 zł netto
Kwas L-asparaginowy [56-84-8]

Kwas L-asparaginowy [56-84-8]

327,67 zł brutto266,40 zł netto
L-Metionina [63-68-3]

L-Metionina [63-68-3]

133,82 zł brutto108,80 zł netto
Pozostałe produkty z kategorii
payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2024
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu