wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Biochemikalia [Life Sciences] » hodowla komórkowa » L-Histydyna [71-00-1]

Kategorie

We GOT IT!

Najczęściej kupowane

1234
L-Histydyna [71-00-1]

L-Histydyna [71-00-1]

Pol-Aura

Dostępność: magazyn zewnętrzny - sprawdź czas wysyłki poniżej

Czas wysyłki: 10-14 dni roboczych

Numer katalogowy: PA-03-1595-M

Masa cząsteczkowa: 155.16

Tłumaczenie [ENG]: L-histidine

Wzór sumaryczny: C6H9N3O2

Numer CAS: 71-00-1

Synonimy: (S)-2-Amino-3-(4-imidazolyl)propionic acid; L-His-OH; Histidinum; (S)-2-Amino-3-(imidazol-4-yl)propanoic acid

Wielkość opak.
25 g
25 g
100 g
100 g
250 g
250 g
500 g
500 g
1 kg
1 kg

Cena brutto: 246,00 zł

Cena netto: 200,00 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Do pobrania (2)
  • Recenzje produktu (0)
  • COA
Opis fizyczny Biały krystaliczny proszek
Identyfikacja IR
Rozpuszczalność (5% w wodzie) Przejrzysty, bezbarwny roztwór
pH (2% w wodzie) 7,0 - 8,5
Specyficzny obrót optyczny + 11,4 - + 12,4 °
Amon (NH4) ≤ 0,02%
Chlor (Cl) ≤ 0,02%
Siarczan (SO4) ≤ 0,02%
Żelazo (Fe) ≤ 10 ppm
Metale ciężkie (jako Pb) ≤ 5 ppm
Ołów (Pb) ≤ 3 ppm
Arsen (As2O3) ≤ 1ppm
Rtęć (Hg) ≤ 0,1 ppm
Kadm (Cd) ≤ 1ppm
Każde indywidualne zanieczyszczenie ≤ 0,2%
Całkowite zanieczyszczenia ≤ 0,5%
Pozostałość przy zapłonie ≤ 0,1%
Strata podczas suszenia ≤ 0,2%
Czystość 99,0 - 101,0% (zasada suszona)
Zgodny z EP, USP, FCC

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Klienci zakupili także
L-Leucyna [61-90-5]

L-Leucyna [61-90-5]

162,36 zł brutto132,00 zł netto
L-Treonina [72-19-5]

L-Treonina [72-19-5]

133,82 zł brutto108,80 zł netto
Odczynnik Benedicta

Odczynnik Benedicta

78,41 zł brutto63,75 zł netto
Kwas L-asparaginowy [56-84-8]

Kwas L-asparaginowy [56-84-8]

327,67 zł brutto266,40 zł netto
Pozostałe produkty z kategorii
payu

Wszystkie prawa zastrzeżone - Odczynniki chemiczne POL-AURA - 2024
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu